Ontspan-arrangement

THUISKOMEN IN JEZELF: ontspan-arrangement in de Spaanse bergen

Een 7-daags verblijf in het appartement van Casa LOS ARCOS, omringd door natuur en boeren landleven in Andalusië. Inclusief gebruik van het zwembad, ontspanningsmassage en klankmassage, workshop stemexpressie en een (stilte-)wandeling. Ochtendmeditaties behoren ook tot de mogelijkheden. Prijzen zijn op basis van vol pension vanaf € 530,- exclusief reiskosten vanuit Nederland en in Spanje. Dit ontspan-arrangement is bedoeld voor 1 of 2 personen en kan geboekt worden tussen 1 juli en 1 september 2020.

Wij zijn Theo en Carola. Ons huis was van oorsprong een traditionele boerderij maar is in de loop van de jaren verbouwd tot een comfortabel huis met appartement en zwembad. Grenzend aan het nationale park Sierras de Cazorla, Segura y Las Villas, heeft het huis een centrale ligging in de vallei Arroyos de Plaza en geeft uitzicht op bergen, bos en olijfvelden. Voor liefhebbers van natuur, wandelen, ruimte en rust met een vleugje avontuur is dit een prachtige plek om op adem te komen: Thuiskomen in jezelf.

Het gebied kent een rijk vogelleven, je herkent er de geluiden van natuurlijke stilte en boeren bedrijvigheid en je wordt getrakteerd op geuren van wilde kruiden en zoete hars. De vallei ligt op een half uur rijden van het dichtst bijzijnde dorp. Kom je met eigen vervoer dan sturen we een routebeschrijving, ook is het mogelijk om te worden opgehaald bij treinstation Linares-Baeza of busstation Ubeda. Je krijgt een welkomstdrankje bij aankomst en tijdens deze kennismaking stellen we een programma-op-maat samen afgestemd op jouw persoonlijke wensen voor het verblijf.

Het appartement bestaat uit een volledig ingerichte (woon-)keuken, een zitgedeelte, een slaapvliering en buiten bevindt zich het badhuis met douche en toilet. In het arrangement zitten zes overnachtingen op basis van vol pension. In overleg proberen we met dieetwensen rekening te houden. De groente kopen we zoveel mogelijk in bij een lokale biologische teelster. De watervoorziening komt uit een natuurlijke bron en de zon levert onze elektriciteit. Op verzoek is er 1x per dag beperkt gebruik van WiFi mogelijk.

Carola is gecertificeerd masseuse en docent stemexpressie. Je ontvangt van haar een ontspanningsmassage en een intuïtieve klankmassage met onder andere klankschalen, sjamanendrum en ‘helende stem’. In een ochtendworkshop laat ze je kennismaken met stemexpressie* waarin je de klank van je eigen stem gaat ervaren. Ook maken we gezamenlijk een bergwandeling die we kunnen aanpassen aan je wandelervaring in een bergachtige omgeving. Voor een intense zintuiglijke ervaring zullen we gedeeltelijk in stilte lopen. Bovendien kun je ervoor kiezen om vóór het ontbijt deel te nemen aan een ochtendmeditatie van een half uur buiten in de tuin.

PRIJSOVERZICHT
1 persoon: € 530,- (6 nachten op basis van vol pension)
2 personen: € 820,- (6 nachten op basis van vol pension)

NB: reiskosten van en naar Casa LOS ARCOS zijn niet inbegrepen bij dit prijsoverzicht.
Vervoer retour treinstation Linares-Baeza / busstation Ubeda €40,- (voor 1 of 2 personen dezelfde prijs). Kijk ook bij route op deze site.

Voor informatie en boeking, zie contact.

* informatie over stemexpressie met Carola Daum en massages: www.zingenvanuitjehart.nl